Pages

Monday, July 7, 2008

kimono -tansu


Afgelopen week ben ik samen met mijn manneke naar A'dam geweest om oa een bezoekje te brengen aan de japanse winkel Van hier tot Tokio gezien ze daar mooie kimono kasten hebben staan welke ik had gezien op internet.
Na goed overdenken want ja het is toch best veel geld, kon ik het toch niet weerstaan en heb deze prachtige 3-delige kast gekocht.


Nadat de kast thuis in delen binnen was gebracht moest deze natuurlijk door de 2 dames bekeken en grondig geinspecteerd worden maar uiteindelijk werd deze kast geaccepteerd.Uiteindelijk is deze kast in beslag genomen door de dames en als ik geluk heb mag ik er ook gebruik van maken dus nu inrichten en er veel plezier van hebben.

Nu krijgen de kimono een goed plekje en heb ik weer een motief om nog andere mooie spulletjes te vinden zodat de kast een beetje gevuld raakt.

Want ik heb ooit ergens gelezen dat je nooit teveel kimono kunt hebben!
Hieronder zie je kast zoals deze was opgesteld in de winkel.

3 comments:

Kyuukaryuko said...

Mooie tansu, ben helemaal jaloers haha ;-)
Lijkt me trouwens erg leuk als het je lukt om te komen naar de kimonodag bij Van Hier tot Tokio. Allemaal snuffelen tussen de kimono en kasten, zal moeilijk worden om de verleiding voor een kast te weerstaan.
Heb je ook een foto van de kast dat ie helemaal in elkaar staat?

ROTA said...

Dat zal inderdaad niet meevallen want ze hebben mooie kasten staan. Je moet maar zo denken ook de kimono heeft recht op een mooi plekje om in te liggen.
Ik zal een foto toevoegen zoals deze in de winkel stond en misschien tot de 19de, lijkt mij ook leuk.

Misuchi said...

Je katten zijn echt prachtig! En super lief, wat een dotjes!