Pages

Monday, July 27, 2009

aankopen

Twee weken terug heb ik de verleiding niet kunnen weerstaan en heb via ebay een synthetische obi en een zijden obi-age gekocht. De obi is versierd met een "trommel" en past qua kleur mooi bij de hitoe kimono.
Deze obi is echter een stuk korter dan de gemiddelde obi die ik heb, wat het een stuk lastiger maakt voor mij om mee te werken.
En zoals op de foto is te zien vindt JJ het allemaal reuze interessant maar dan heel anders. Maar ze is wel gezellig bij het vrouwtje aanwezig of was het nou andersom!Deze obi-age vind ik zelf erg mooi met name de vogel welke erin is geweven, logisch anders had ik deze niet gekocht maar wat de doorslag heeft gegeven is eigelijk de verpakking. Prachtig om te zien maar vooral om te hebben. Ja, wat moet je er eigelijk mee? Niets maar gewoon leuk om te hebben.

3 comments:

Kyuukaryuko said...

Mooie obi zeg! Is het een nagoya? Die trommel is idd prachtig, en de obi-age is ook erg mooi. Volgens mij is die door de vele kleuren ook heel veelzijdig, of is het toch veelal roze?

ROTA said...

Ja, het is een nagoya obi, dit type vind ik erg handig. De obi-age heeft de kleuren van de regenboog maar idd ook veel roze.

Misuchi said...

Prachtige combinatie!
JJ is zo mooi en lief! Wat een bonus ^_^